Roel close up definitief.jpg

Voorstellen...

Roel van Swetselaar

Inmiddels ben ik ruim 30 jaar werkzaam in het onderwijs. Binnen dat onderwijs ben ik begonnen in het basisonderwijs als meester in de bovenbouw. Vervolgens ben ik docent godsdienst en docentenbegeleider geworden en daarna beland in het HBO als lerarenopleider. Ook heb ik daar illustere rollen als professionaliseringsmakelaar, relatiemanager en marktmeester vervuld. De eerste drie doe ik nog steeds bij de Christelijke Hogeschool Ede.

Voor diverse onderwijsgroepen verzorg ik specifieke trainingen, meestal op het snijvlak van levensloop en onderwijs. Ook ben ik beschikbaar voor persoonlijke professionaliseringsvragen. Zo is ProfessiePartners ontstaan.

Wat mij opvalt is dat veel professionals hun werk doen, maar niet door hebben welk potentieel ze zelf in huis hebben. Als professionele partner wil ik met jou op zoek gaan naar jouw toegevoegde waarde. Wat maakt jou speciaal in je werk? En hoe komt dat tot uitdrukking in het werk dat je nu doet of gaat doen?

ProfessiePartners komt graag met je in gesprek! Samen met een netwerk van collega’s die werken vanuit hun expertise wil ik met je meelopen en je op weg helpen. Dat is onze missie: jouw toegevoegde waarde ontdekken en inzetten!