Partners

In een netwerk van kernpartners werken we samen aan professionalisering. Ieder met eigen kwaliteiten, gedreven door dezelfde missie: Jouw toegevoegde waarde! Achter iedere partner is ook weer een netwerk van professionals aanwezig. We zoeken wie bij jou of je organisatie past!

Annette Cillekens

'Werken vanuit je kern’ dat is mijn drijfveer!

Daarvoor heb je praktische kennis en vaardigheden nodig. Die gebruik je waarschijnlijk al vaak tijdens je werk. En toch kan dat werk soms veel energie kosten, heb je een gevoel van onvrede, ben je je onvoldoende bewust van belemmerende overtuigingen, aangepast gedrag of omgevingsfactoren die remmend werken.

Of je wilt gewoonweg meer plezier uit je werk halen.

In mijn loopbaan heb ik veel met mensen gewerkt in het ontwikkelen van die vaardigheden. Dat kan door supervisie, begeleide intervisie, coaching of coaching on the job.

Naast veel ervaring in het voortgezet onderwijs, in diverse functies, heb ik mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling, zowel in de non profit als in de profit sector.

“Ik heb weer nieuwe energie, meer zelfvertrouwen en meer plezier in mijn werk” is wat ik vaak terug krijg als feedback!

Nathalie de Heer

‘Betrokken en enthousiast, dat is de reden dat ik graag mensen verder op weg wil helpen. Het is niet altijd makkelijk om ‘alle ballen omhoog te moeten houden’: werk, privé, andere verplichtingen. Het kan soms even te veel worden. Blijf er niet mee rondlopen en zoek iemand om dit te delen. Met oprechte interesse wil ik naar je luisteren en samen met je kijken hoe je verder kunt. Ik heb bijna 10 jaar ervaring in het (voortgezet) onderwijs en heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om te professionaliseren. Leer jezelf (een stukje) beter kennen en doe je werk (of andere belangrijke dingen) weer met vernieuwde energie en plezier!   

Leo van Hoorn

'Nobody is perfect, but the team will be'. Je persoonlijke kwaliteit toevoegen aan die van anderen en zo samen energie en kwaliteit ontwikkelen. Met plezier samen met anderen werken aan de klus die ertoe doet. Vanuit het samenspel van passie, professie en prestatie. Kortom, zo werken dat je het goed hebt samen, er lol in hebt en resultaten boekt.

Dat is wat ik ook zelf heb ervaren in bijna 40 jaar werken in en vanuit onderwijs. Voor en met collega's in de opleiding en het werkveld. In de uitvoering, de ontwikkeling en leidinggeven. Als leraar, onderwijskundige en directeur. Die ervaring deel ik graag met anderen. Samen werken en leren. Daarbij werkend vanuit de methodische principes van: 'waarderend ontwikkelen' (ik), 'verbindend werken' (wij) en 'projectmatig werken' (het): Persoonlijke kracht, horizontaal en verticaal verbonden, met een resultaatgerichte aanpak.  

Carlijn van Diepen

Als facilitator maak ik ruimte voor de dialoog in (onderwijs-) teams die een stap vooruit willen zetten.

Deelnemers ervaren mij als een doortastende facilitator die met het inzetten van verschillende werkvormen en humor een basis legt voor verdere professionalisering van het team.

Naast facilitator, ben ik lerarenopleider bij de deeltijdopleiding voor professionals in Zorg en Welzijn aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heb ik ervaring als teamcoördinator en docent in het MBO. Daarnaast ben ik actief voor de beroepsvereniging opleiders MBO (BVMBO).

Joan Wien

‘Wie Joan kent, vergeet ‘m niet!’, wordt vaak over mij gezegd.

Mijn insteek is namelijk om mensen in hun persoonlijke kracht te zetten en te verbinden. Vanuit de verbinding wordt het proces bewaakt en gestuurd naar een kwalitatief doel. Ik ben een dynamische project- en procesmanager, interimmanager en coach. Ik heb vooral ervaring in het managen en leiden van multidisciplinaire infrastructurele projecten en herontwikkelingsprojecten. Mijn sterke punt daarin is het coachen van zowel teams als individuele medewerkers. Het gaat mij om het verschil maken door zowel te sturen, te verbinden als te motiveren. Het doel wordt behaald door in elk project te streven naar balans en synergie, met oog voor alle (soms tegenstrijdige) belangen. Openheid en vertrouwen zijn hierbij essentieel.

  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Clean

© 2023 by Real Estate Co. Proudly created with Wix.com