top of page
Image by Marc-Olivier Jodoin

"Roel zet steeds de spiegel voor je neer,

om opnieuw kritisch naar jezelf te kijken.

 

Het zet je stil. 

Om daarna samen met elkaar keuzes te maken voor de toekomst." 

Gert, zelfstandig adviseur voedingsmiddelenindustrie

Stel, je wilt eens tegen iemand aanpraten over je loopbaan. Past je baan nog wel bij wie je bent? Je wilt stappen zetten, maar welke?  

Ons aanbod is om dan een uurtje met je op stap te gaan. Letterlijk, want lopend praat je vaak lekker van je af. Na dat uurtje krijg je een terugkoppeling. Met elkaar krijgen we zicht op je vragen en zoeken we naar antwoorden.

Je kunt als vervolg kiezen om meer gesprekken of een recruitmentraject te doen, maar dat is geen verplichting. 

 

Wij genieten er oprecht van om jou een stap verder te helpen! 

LEVENSLOOPBAAN

Een docent vroeg zich af hoe om te gaan met een moeilijke klas. Samen zochten we naar oplossingen, maar ook naar de achterliggende gedachtenpatronen bij de docent zelf. Dat inzicht gaf sleutels om aan de slag te gaan met de klas en met zichzelf.

Een jonge professional vroeg zich af: "Is dit nu wat ik wil in mijn werk?" Gezamenlijk onderzochten we de kernkwaliteiten en waarden die voor deze persoon van belang zijn in een baan. Daarnaast  hielp een gerichte interventie om een nieuwe baan te vinden. 

Een predikant kwam in een fusieproces van gemeenten wat klem te zitten tussen de verschillende belangen. Samen zochten we naar een nieuwe bestemming, plaats en positie in de wirwar van emoties en processen.
bottom of page