top of page
Hide and Seek

“Carlijn faciliteerde een teambijeenkomst voor ons vmbo-team. We werden via de intentiecirkel letterlijk stilgezet om na te denken over waar het nu echt om ging in het onderwijs. Waardevolle dag!”   

Henk, teamlid mavo team

Onderwijs

De meeste professiepartners hebben een brede ervaring in het onderwijs. Dit betekent dat we zowel vakspecifieke als meer generieke vragen aan kunnen.

 

Onze ervaring is dat de betrokkenheid van docenten ligt bij het vak en de leerling. Vanuit die voorkeur kijken we hoe het team met elkaar dit kan realiseren.

Onderwijs betekent ook dat we onze ervaring inzetten rond executieve vaardigheden, ‘Boysproof’ onderwijs, lesprojecten en seminars.

 

Een onderwijsteam met veel potentie vond het lastig om in de samenwerking elkaars kracht te benutten. Via gerichte interventies kwam de ongenoemde spanning boven tafel.

Image by Angelina Litvin

Een school voor voortgezet onderwijs nodigde Professiepartners bij een bezinningsdag uit om een workshop te verzorgen over dagopeningen. Er werd niet alleen over gesproken, maar ook nieuwe werkvormen werden direct toegepast. 

Studente beschrijft whiteboard
bottom of page