top of page
Progressiepartners: Jouw professionele groeiruimte 

Je hebt een leuke baan, je hebt je ook verder ontwikkeld, maar na een tijdje vraag je je af: Wat is mijn volgende stap? En ook: Ben ik daar voldoende op voorbereid?

Wij  helpen je daarbij in een uniek leer- en ontwikkeltraject dat bestaat uit 5 inspiratiebijeenkomsten, 5 persoonlijke coaching gesprekken en 5 collegiale intervisiesessies.

Doe jij mee met ProgressiePartners?

Tijdens de inspiratiebijeenkomsten werken we vanuit vier methodes die je helpen je professie vorm te geven:

  • Professionele identiteit – inzicht in wie jij bent en wilt zijn;

  • Waarderend onderzoeken – inzicht in jouw eigen kwaliteit en energie;

  • Dynamisch verbinden – inzicht in je communicatie en samenwerking met anderen;

  • Projectmatig werken – inzicht in  hoe jij resultaatgericht werkt..

  • Professionele identiteit – Integratie en inzicht in jouw uitdagingen voor de toekomst.

 

De persoonlijke coachinggesprekken zijn gericht op persoonlijke ontwikkelings- of loopbaanvragen. Deze gesprekken vinden een-op-een plaatst en duren doorgaans een uur. Daarin wordt gewerkt aan de volgende facetten: Verkennen – Focussen –Verbeelden – Ontwerpen – Verwezenlijken – Consolideren.

 

De collegiale intervisies helpen  om samen met collega’s (werk-)ervaringen te delen. Deze ontmoetingen in drie- (of vier)tallen duren doorgaans anderhalf uur.Ze bieden ruimte om met en van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen in de vertaling van de opbrengst van de inspiratiesessies en persoonlijke coaching naar de dagelijkse praktijk van het werk en leven. Daarbij werken we (bij voorkeur) vanuit een concrete opgave waarop met elkaar wordt gereflecteerd.

Meer weten? Bel met Roel van Swetselaar (06-23051851) of Leo van Hoorn (06-10941438).  Of dowload hier de brochure met alle informatie over inhoud, tijd, plaats etc. Of geef je op via onderstaand formulier!

ProfessiePartners is een netwerk van professionals die hun sporen verdiend hebben in diverse organisaties. We leveren zo toegevoegde waarde aan personen, teams en organisaties. Daarmee hebben we ook een grote hoeveelheid kennis en ervaring in huis. Dit willen we graag delen vandaar: Progressiepartners!

bottom of page